T-THAI RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij T-thai Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 10:52 21 euro betaald voor 1 gerecht en word verkeerd geleverd. Noodles ipv rijst gekregen.
26 nov 2022 om 20:48 De soep was top de curry iets te waterig en niet pittig
29 okt 2022 om 20:36 Goede smaak, lekker
1 okt 2022 om 7:42 Super lekker eten en perfect op tijd!
26 sep 2022 om 8:50 Heerlijk gegeten en een vlotte vriendelijke bezorging!
25 sep 2022 om 16:11 4,59 euro bezorgkosten vragen voor iemand die je eten op een elektrische fiets komt brengen vind ik STELEN. WALGELIJK !.
9 sep 2022 om 23:19 Nette bezorging en een aardige reactie n.a.v. een opmerking over een vorige bestelling (waarvoor dank!). Allen dit keer waren de aardappelen in de massaman niet gaar en de portie was klein. De prijs kwaliteit is zo niet ok. Zonde!
5 sep 2022 om 7:12 Lekker en snel! Vaker doen!
29 aug 2022 om 9:18 Smaak goed, maar porties te klein en in verhouding duur. Vlees/vis karig, het is soms zoeken naar de kip in het al niet grote bakje Prijs kwaliteit verhouding dat we niet snel weer hier zullen bestellen.
20 jul 2022 om 23:43 Best duur voor wat je krijgt. Smaak was goed, maar een maaltijd van 18,50€ is een bak rijst met kip, komkommer Boontjes, en saus. Meer niet.
18 jul 2022 om 6:03 Goed verzorgd, heerlijk gegeten... de Sateh is een aanrader!
5 jun 2022 om 9:56 Wij vonden de massaman curry niet lekker.