T-THAI RESTAURANT

T-THAI RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 53 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij T-thai Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 21:23 Alles prima
9 apr 2022 om 23:17 Food was disappointing, won’t be ordering from T-Thai again
8 apr 2022 om 13:33 Eten is fantastisch . Maar om ruim 1 uur en 45 te wachten op Thais eten is niet ok
24 mrt 2022 om 8:06 Good food and it arrived exactly when I requested it.
19 mrt 2022 om 20:12 Prijzig als je voor 1 persoon besteld, €25.00 voor een bakje rijst en een bakje groenten met een paar stukje rundvlees.
16 dec 2021 om 19:44 Bezorging was helemaal top, aardige jongen en heel snel. Eten was heerlijk, gaan we zeker vaker doen
21 nov 2021 om 16:25 voor het eerst hier besteld, het was echt heerlijk! jullie krijgen een dikke 10. dit restaurant is echt een aanrader!
20 nov 2021 om 19:42 Doorgaans super lekker en genoeg saus voor de hele bak rijst. Nu wat weinig, waardoor het wat droog smaakte. Verder waren de smaken wel zoals normaal goed!
28 okt 2021 om 20:20 In eerste instantie leek de bezorgtijd 75 minuten. Toen ik belde hebben ze heel snel kunnen bezorgen zodat ik op de deur uit kon. Eten was heerlijk!
17 okt 2021 om 20:25 Heerlijk eten, en werden netjes gebeld dat het wat later zou zijn dan gedacht. Al met al een aanrader!